Doe maar gewoon, doe van Leeuwen
Toonaangevend in detachering
Kwaliteit van leven door plezier in het werk
Betrokkenheid bij U en uw onderneming
Integriteit en eerlijkheid bij alles wat we doen
Klantgericht denken, klantgericht doen
Outsourcing

Outsourcing

De (financiële) administratie is voor de meeste bedrijven niet de core business. Sommige overheidsbedrijven moeten zich meer en meer richten op hun kerntaken. Steeds meer particuliere bedrijven besteden werkzaamheden uit aan een gespecialiseerd bedrijf. Met een betrouwbaar team verzorgen wij de werkzaamheden, van het begin tot het eind, van inkoopfactuur tot betaling, van dagelijkse administratie tot jaarverslag. Met outsourcing mikken wij op bedrijven met tussen de 3 en 20 medewerkers.

Heeft U wel eens overwogen om de verwerking van de crediteurenadministratie of het boeken van de bankafschriften uit te besteden?

Hoewel de term outsourcing anders suggereert kan de verwerking plaatsvinden zowel bij ons op kantoor als ter plekke bij de cliënt. Een soepele communicatie met de diverse functionarissen binnen uw bedrijf is daarbij essentieel.

Anders dan bij detachering, waarbij wij mensen beschikbaar stellen, die onder uw verantwoording in uw bedrijf werken, nemen wij bij outsourcing de verantwoording over voor de kwaliteit en continuïteit van het werk.

Wij richten ons op bedrijven in de groothandel, ICT en consultancy.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.